Anna Arpa

baccaratin säännöt

Baccarat on historiallisesti ollut korkean tason peli pelaaville valaille. Vaikka peliin on tehty pieniä muutoksia, säännöt ovat pysyneet melko yhdenmukaisina pelin suunnittelusta lähtien. Tämä herättää kysymyksen: onko Baccarat niin vaikea peli, että keskivertopelaaja ei voi osallistua sen jännitykseen?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on ei, pelin säännöt eivät ole vaikeita. On kuitenkin olemassa muutamia erityispiirteitä, jotka tekevät siitä mielenkiintoisen pelin. Jokaisella kierroksella jaetaan vain kaksi kättä huolimatta pelaavien henkilöiden määrästä. Toinen käsi on pankkiirin käsi ja toinen on pelaajan käsi. Pöydässä olevat voivat panostaa kummalle tahansa kädelle. Pelaajan, jolla on kenkä, on joko panostettava pankkiirin käteen tai syötettävä.

Peli alkaa siten, että kenkää pitelevä vedonlyöjä liu’uttaa yhden kortin pöydälle, joka välitetään kuvapuoli alaspäin jakajalle, joka välittää sen sitten suurimman panoksen tehneelle asiakkaalle. Seuraava kortti, joka on ensimmäinen pankkiirikortti, asetetaan kengän viereen. Vedonlyöjä jakaa toiselle pelaajalle ja pankkiirikortin. Jakaja pyytää pelaajan kättä ja suurimman panoksen tehnyt asiakas katsoo kortit ennen kuin luovuttaa ne jakajalle.

Kaksi pelaajakorttia käännetään kuvapuoli ylöspäin ja jakaja ilmoittaa käden kokonaispistemäärän. Jakaja pyytää pankkiirin kättä, jolloin kengänhaltija katsoo kortteja ja antaa ne jakajalle. Jos pelaaja tai pankkiiri vaatii tasapeliä, jaossa lukee “Kortti pelaajalle/pankiirille”, joka kääntää sen kuvapuoli ylöspäin.

Pelin tavoitteena on lyödä vetoa kahden kortin kädestä, jonka yhteissumma on lähinnä yhdeksää. Korteilla kymmenestä kuninkaan ei ole mitään arvoa ja kaikki muut kortit ovat arvonsa arvoisia; ässä on yhden pisteen arvoinen. Jos kokonaissumma on suurempi kuin kymmenen, arvo on toinen kortti. Pisteiden kokonaismäärä määrittää, saako käsi kolmannen kortin.

Automaattiset voittajat tapahtuvat, kun pankkiiri saa yhteensä yhdeksän tai kahdeksan. Pelaajat pysyvät kuuden tai seitsemän kokonaissummassa ja nollasta viiteen takaavat lisäkortin. Pankkiiri pysyy seitsemässä, kahdeksassa ja yhdeksässä ja nostaa nollan, yhden ja kaksi. Pankkiiri osuu kolmeen (ellei pelaajan kolmas kortti ole kahdeksas), neljään (ellei pelaajan kolmas kortti ole yksi, kahdeksan, yhdeksän tai kymmenen), osuu viiteen (ellei pelaajan kolmas kortti ole neljä, viisi, kuusi). tai seitsemän) ja osuu kuuteen.

Tavallisen vedonlyönnin lisäksi vedonlyöjät voivat lyödä vetoa siitä, että molemmilla käsillä on sama määrä pisteitä pelin lopussa. Tämä kannattaa 8-1 kertoimella, mutta tuo mukanaan 9,5 prosentin kotiedun. Baccarat on melko yksinkertainen lisäyspeli, jota kuka tahansa voi pelata. Varmista vain, että sinulla on suuri pelikassa!

Input your search keywords and press Enter.