Anna Arpa

Veikkaus Pokeri

Menestynein blackjack-strategia Black jack on erittäin yleinen peli kaikkialla maailmassa. Joka päivä miljoonia käsiä pidetään ns. Kaksikymmentäyksi. Pelin tavoite on erittäin yksinkertainen. Pelaaja on jälleenmyyjää vastaan. Pelaajan on hankittava määrä kortteja, jotka ovat pienempiä (tai yhtä suuria) kuin 21, mutta ylittävät edelleen jakajan. Niin kauan kuin jakajalla on alle 17 korttia, he voivat lyödä. Jos kuitenkin haluat voittaa, sinun on käytettävä parasta mahdollista blackjack-tekniikkaa bingo-bonukset.

Termisäännöt

Blackjackin maailmassa käytetään erilaisia ​​ilmaisuja. Ensimmäinen osuu, mikä tarkoittaa, että pelaaja, haluat, että sinulle jaetaan toinen kortti. Voit lyödä niin monta kertaa kuin haluat ennen 21-vuotiaasi saavuttamista, jolloin pudotat ja sinun on luovutettava panoksesi jälleenmyyjälle. Stand osoittaa, että haluat pysyä nykyisessä asemassasi kortit kädessäsi. Voit seistä millä tahansa numerolla välillä yksi ja kaksikymmentäyksi.

Jos sinulle jaetaan kaksi samanlaista korttia, sinulle annetaan tauko. Pelaat heitä molempia ikään kuin ne olisivat erillisiä käsiä. Kun sinulla on mahdollisuus lyödä kaksinkertainen alkuperäinen panoksesi joillekin käsille, tapahtuu kaksinkertainen. Tuplan jälkeen saat vain yhden kortin. Yksilöt joskus luovuttavat kätensä ja saavat puolet alkuperäisestä vedostaan ​​takaisin.

Noudata näitä ohjeita pelatessasi Blackjackia

Mitä tahansa tällä sivulla käsitellyistä yleisistä tekniikoista voidaan soveltaa kaikkiin tilanteisiin. Kovat kädet tutkitaan ja todetaan, ettei niissä ole ässää. Ässät ovat pehmeiden käsien käsissä. Kaikki alle 8-vuotiaat tulisi aina lyödä ensimmäisen nyrkkisäännön mukaan. Tuplaamista voi tapahtua missä tahansa välillä 9-11, 10 on yleisin numero kaksinkertaistamiseen, jälleenmyyjän kädestä riippumatta. Vasta kun jälleenmyyjällä on 3: sta 6: een, kaksinkertainen pitäisi tehdä, kun sinulla on 9.

Kun kortteja on yhteensä 12 tai enemmän, on aika seistä. Kun jakajalla on ässä kolmesta kortista, sinulla on parhaat mahdollisuudet seisoa. Kun olet 17, voit todella ottaa kantaa, koska todennäköisyys pudottaa on erittäin korkea poytapelit.

Pehmeät kädet ovat plus. Kun nämä kädet lyödään, ne eivät koskaan laukaise rintakehää. Osuma aiheuttaa käden kovuuden tai pehmeyden tilanteesta riippuen. Kun kortit ovat suuria, tulee lyödä aina ja tuplaamista tulisi harkita, jos jakajalla on 5 tai 6.

Pariliitetyt kädet tulee myös ottaa huomioon vedonlyönnissä. Viiden parin sarjaa ei tule jakaa kahtia. Sinun pitäisi silti pystyä seisomaan kymmenien ja ässäparien kanssa. Paitsi kun jakajalla on kymmenen tai ässä, ja kun on kyse alemmista sarjoista, kahdeksan ja yhdeksän parit tulisi silti jakaa. Jos jälleenmyyjällä on vähintään 8, jakamista ei tule tehdä. Nelosilla pelatessasi voit lyödä vain, jos jakajalla on 5 tai 6.

Input your search keywords and press Enter.